Alimentos de Origen Marino
SAI Global puede ayudarlo a desarrollar un programa enfocado en la seguridad de los alimentos de origen marino y sostenibilidad, consistente con los objetivos de sus clientes, regulatorios y de RSE.
SAI Global offers the most comprehensive range of recognised accredited seafood certification in the market.
Demonstrate Commitment to Quality, Traceability and Sustainability
Make use of recognised Fisheries, Aquaculture and Chain of Custody Accreditation. Our schemes are approved for all leading Global Aquaculture Standards.
Seafood Standards & Schemes
Internationally benchmarked fisheries and aquaculture certification standards mitigate against risk and demonstrated through validated third-party certification.
Contacte con nosotros
Hable con un experto para ver cómo SAI Global Assurance puede ayudarle en su camino hacia la excelencia empresarial.
Related Services
Our range of services can be configured to support improving your business excellence maturity. Take a structured approach to building profitable and sustainable business practices.
Análisis de Riesgos y Puntos Críticos de Control (APPCC)
HACCP (por sus siglas en inglés) es una técnica sistemática de análisis de riesgos basada en la ciencia, que permite a los Operadores Comerciales de Alimentos identificar peligros específicos para la seguridad alimentaria y medidas de control para garantizar la producción de alimentos inocuos.
Últimas noticias y actualizaciones importantes
Speak to an expert to find out more.
Building trust, integrity and profit through our comprehensive range of solutions to match your business needs. Benefit from our expertise and experience in providing superior audit, certification and training services.